Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GATES OF ANDARON ERROR?...

GATES OF ANDARON ERROR? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Elindítom a játékot és töltés közben kiírja , hogy "there Has benn an error while patch". Rákattintok az ok-ra, és ezt követően ezt irja ki: "failed to download the file" és befagy. Eddig tökéletesen működött a játék. A karbantartás óta csinálja ezt. Újratelepítés nem segített. Valami ötlet?

2013. júl. 3. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nagyon régen játszottam én is vele, Jastan voltam, éjjeljáró. Ugyanilyen gondom volt vele, nekem vírust kapott a kliens és addig nem is engedte magát visszatelepíteni, amíg újra nem telepítettem az egész gépet.
2013. júl. 3. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, én most telepítettem újra pár napja, és 1x játszottam vele, aztán kiírta ezt, újratelepítettem többször de semmi..
2013. júl. 4. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
A Windowst telepítetted újra többször? Mert nekem csak az segített mondom.
2013. júl. 4. 10:47
 4/5 A kérdező kommentje:
a Windowst telepítettem újra, (egyéb okok miatt). Jó volt a játék a karbantartásig. Aztán nem engedett be. Természetesen a játékot telepítettem újra, de a Windowst még 1x nem akarom..
2013. júl. 4. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen a játékot telepítettem újra többször*
2013. júl. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!