Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A mupower miért dob le betölté...

A mupower miért dob le betöltés közben?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy letöltöttem a mupowert (muonline játék,MMORPG) / www.mupower.lv / nagyon jó de mint néhány más Munál a betöltésnél mikor elindítom a parancsikont ledob... más barátomnak rendesen megy és unokatestvéremnél is megcsináltam.Csak arra vagyok kíváncsi hogy milyen program zavarhatja vagy mit kéne telepítenem hogy ez ne történjen meg? (ez csak azóta van mióta ujraraktam a gépet azelőtt rendesen ment minden,és azt hogy ledob úgy kell érteni hogy betöltés közben mintha ALT+F4-et nyomnál és hibaüzenetet sem ad,Skype törölve van)
2009. okt. 16. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
a muonline ovodás játék.
2009. okt. 19. 20:42
 2/2 anonim válasza:

1. válaszoló mondom h csak a Hight raten játszanak 10 évesek

Én a haverokkal korom 17 és haverok vannak 14-30 ig szoval nem ovodás és azér dob le mer sokan hackelnek és rosz a szerver általában az ien FUN szerverek ienek vele jár. Mu-online.HU-n nincsenek ienek am én is mupowerezek néha

2009. okt. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!