PS2 Probléma! (? ) (Lent! )
Hali!
Mikor a Need For Speed Most Wanted -et beteszem és elindítom a ps2-be, ezt írja ki:
"Checking memory card [PS2] slot 1. Do not rremove memory card [PS2] controler, or reset/swich off the console."
Vettünk egy másolt memo kártyát(64mega), de előtte és utánna is ezt írta ki. Mikor nem teszek bele kártyát, hanem a nélkül indítom el, akkor meg megkérdezi, nincs kártya a slotba, el akarom e indítani a nélül. Ha rá megyek, hogy yes, akkor befagy az egész, nem történik semmi. A játékot eredetibe vettem a Tesco-ba, kb 2 éve. Akkor ment is, de most újra elő vettem, és nem megy. Lehet, hogy azért mert nem eredeti a memória kártya?
Vagy a PS hibás? Vagy a CD? ás játékot tök életesen futtat! :/ Mi lehet a gond?
Elrőre is köszi!
De minden más játékot lazán elindít, és futtat! Egyik ismerősöm azt mondta, hogy hogy a CD a hibás :/
Szerintetek?
vagy cd vagy memória kártyahibás
törölj a memóriakártyárol
Nem csippes, és nem játszok vele CD-ket, meg ilyesmit! CSAK EREDETI PS2 -ES JÁTÉKOKAT JÁTSZOK VELE! ENNYI!
Nem értem, hogy ezen mit lehet félre érteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!