Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Üdv! Vajon mért nem akar...

Fequez kérdése:

Üdv! Vajon mért nem akar elindulni az Assassin's Creed Revelations (eredeti játék)?

Figyelt kérdés

Rendesen feltelepítem, majd leszedi magának a patch-eket, és amikor rákattintok a játék gombra. kiírja, hogy szinkronizálás a felhővel, majd ezt hozza elő egyszerre.

[link]

Tehát megköszöni, hogy játszottam 0 óra 0 percet.

Valakinek van / volt hasonló problémája? Mert az segíthetne.

2013. júl. 3. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
haveromnak van meg gépen onnan tudom hogy az uplay ezt mindig kiírja ha berakod kell keresned uplayen egy olyan gombot hogy játék indítása neki bal oldalt volt felül.
2013. júl. 5. 10:12
 2/6 A kérdező kommentje:

most én vagyok zokni, vagy tényleg nem találom?

[link]

Vagy az uplay.ubi.com oldalon lévő uplay-re gondoltál?

2013. júl. 5. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
nem tudom :P abban a nagy játék fülben mik vannak? bal oldalt van az assassin's creed revelations alatt a játék fül abban mik vannak? nem tudod elindítani ott valahogy? első kommentelő vagyok és vakon próbálok segíteni mert konzolon van meg.
2013. júl. 16. 22:44
 4/6 Nfsmania válasza:
Ottvan a pre order arra katt és megy is :D
2013. júl. 18. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:
vicces, nagyon vicces...
2013. júl. 20. 14:48
 6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a hibám. Esetleg találtál valami megoldást? :)
2013. aug. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!