Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Photoshop? a lenti leirást...

DiMyTrI kérdése:

Photoshop? a lenti leirást olvassátok?!

Figyelt kérdés
hogy lehet azt csinálni hogy ha rajzoltam egy pl kezet és a mögötte lévö fehéret hogy lehet kivágni (értitek hogy fehér szürke kozkás legyen mögötte) help?????

2013. júl. 3. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
w
2013. júl. 3. 00:23
 2/7 A kérdező kommentje:
mi?
2013. júl. 3. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:

A többféle kijelölési lehetőség közül kiválasztasz egyet amivel könnyen dolgozhatsz. Ez lehet a varázspálcától kezdve a színtartomány kijelölésen át a téglalap alakú kijelölésig, majd a DEL gombbal törölheted a tartalmat, vagy a radírral leradírozhatod, vagy rétegmaszkkal is elkülönítheted.

Transzparens háttér (kockás) akkor lesz, ha a nincs a meglévő réteged alatt más, mert akkor az fog a rétegsorrendek miatt megjelenni a lyuk helyén a semmi helyett.

2013. júl. 3. 00:45
 4/7 csacsi2 ***** válasza:

2# választ kiegészíteném, hogy előbb a hátteret réteggé kell alakítani. Ha nagyon eltérő a háttér akkor a színtartomány megfelelő lehet kijelölésre.

http://www.youtube.com/watch?v=D9cviixcpl8

2013. júl. 3. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen de már megvolt a kérdés irása utánmit kell tennem csak elfelejtettem kitörölni a kérdést am csak kitöröltem a hátteret
2013. júl. 5. 13:45
 6/7 csacsi2 ***** válasza:

örülök, hogy sikerült!

Felhívnám a figyelmed, hogy az oldalon nem tudsz kérdést kitörölni, maximum csak nem fogod látni. Ezért is oda kell figyelni mit ír az ember, mert ha véletlenül valami személyeset, akkor az ottmarad, sajnos.

2013. júl. 5. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm
2013. júl. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!