Miért van ez a cod mw3-mal?
Figyelt kérdés
Telepítem a cod mw3-at és amikor már csak egy kicsi kéne kiírja hogy ha akarok vele játszani vegyem meg. Mi lehet a baj? Skidrow-tól töltöttem le és daemon toolssal formáztam meg.2013. júl. 1. 12:24
1/2 anonim válasza:
es nem tudsz tovabblepni?
bar ugy emlekszem hogy azt irja a Skidrownal hogy: tamogasd a fejlesztoket, ha tetszik a jatek akkor vedd meg!
2/2 A kérdező kommentje:
nem tudok ha kiikszelem vagy leokézom akkor kilép a telepítésből pont az utolsó fázis előtt. És azt írja ki amit mondtál. Szerinted a többi torrentje is ilyen a mw3-ról? vagy van amelyik felrakja az egész játékot?
2013. júl. 1. 13:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!