A geocaching.com-on egyáltalán nincsenek jelszavak, mint a magyar oldalon?
Nincsenek. Sokkal elvezetesebb a jatek. Senkinek nem kell bizonygatnom, hogy ott jartam.
Olyan a szemlelet, hogy miert hazudnal? Kit versz at vele? Itt Nyugat-Europaban elhiszik neked, ha azt mondod megcsinaltad, megtalaltad. Ezert altam at a com-os laadakra amikor meg otthon jatszottam, raadasul sokkla tobb lada van rajta, sokkal elvezetesebb trail-ekkel. Ez egy fajta tura, amin vegig vannak ladak rejtve. Mondjuk 12 merfold es van rajta nagysagrendileg 120 lada, nem emlekszem pontosan. De vannak rovidebbek is, vagy kevesebb ladaval. En ezeket szeretem a leginkabb, mert turazhatok es kozben egy csomo ladat kereshetek. Lehet, hogy ez egy kicsit elviszi a mennyiseg fele a jatekot, de nem versenyzem senkivel sem, igy nem zavar. Aki unikum ladakat akar csak gyujteni az is megteheti.
Raadasul, ha kulfoldon nyaralsz, akkor is jatszhatod ezt az erdekes jatekot.
" Sokkal elvezetesebb a jatek."
Szerintem inkább jelszóval élvezetes. Van miért keresgélni. A com oldala rendkívül macerás. Huszasával lehet csak pontot letölteni. A .hu oldalon akár 3000 ládát is letölthetek minden gond nélkül és persze rengeteg szűrési feltétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!