Miért olyan ciki ha játszok?
Szóval akkor nem kell foglalkozni vele mit mondanak,meg hogy mit szeretek... rendben van :D
utolsó: ezen jót nevettem :D:D
Sz*rd le.Egyébként én is így vagyok vele.í:D
Pontosabban melyik részével?
Szerintem is a 2 meg a Brotherhood. A többiből hiányolom az ilyen barlangos küldetéseket (tombs, ha jól emlékszem). Meg hiányolom a puzzleket (The truth meg a clusters). Azok nagyon fantasztikusak voltak. Meg valahogy kezd egy kicsit fura lenni a történet. Mintha össze akarnák csapni. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a Black flag.
És szerinted ki lehet az, akiről beszélt Juno, hogy csak ő mentheti meg a világot? "Only she remains to be found. Go. Alone." Brotherhood végén.
Szerintem Shaunék lehet, hogy őt fogják keresni 4-es részben(talán Éva leszármazottja?). Mi a véleményed?
Igazad van szerintem is kezd érdekessé válni a történet...kalózok... Na de azért azt is kipróbálom majd
Ami azt illeti ezen nem igazán gondolkoztam, de szerintem is ők. 3.rész végett. (nem akarom bővebben kifejteni szerintem tudod miről van szó. Nehogy az legyen h spoilerezzek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!