Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan ciki ha játszok?

Miért olyan ciki ha játszok?

Figyelt kérdés
Nem nevezném magam kockának de imádom az Assassin's creedet. Ez elterjedt ismerőseim körében és már egyből azzal jönnek hogy mekkora egy kocka vagyok,amúgy lány volnék.

2013. jún. 29. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ismerősi köröd már nem vagy kocka :D
2013. jún. 29. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Will you marry me Signora asasina?
2013. jún. 30. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Szóval akkor nem kell foglalkozni vele mit mondanak,meg hogy mit szeretek... rendben van :D

utolsó: ezen jót nevettem :D:D

2013. júl. 1. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Sz*rd le.Egyébként én is így vagyok vele.í:D

Pontosabban melyik részével?

2013. júl. 4. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Kijátszottam mindet,de a legeslegjobb az a 2, szerintem. (könyvbe is megvan az összes rész :P )
2013. júl. 5. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is a 2 meg a Brotherhood. A többiből hiányolom az ilyen barlangos küldetéseket (tombs, ha jól emlékszem). Meg hiányolom a puzzleket (The truth meg a clusters). Azok nagyon fantasztikusak voltak. Meg valahogy kezd egy kicsit fura lenni a történet. Mintha össze akarnák csapni. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a Black flag.

És szerinted ki lehet az, akiről beszélt Juno, hogy csak ő mentheti meg a világot? "Only she remains to be found. Go. Alone." Brotherhood végén.

Szerintem Shaunék lehet, hogy őt fogják keresni 4-es részben(talán Éva leszármazottja?). Mi a véleményed?

2013. júl. 5. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazad van szerintem is kezd érdekessé válni a történet...kalózok... Na de azért azt is kipróbálom majd

Ami azt illeti ezen nem igazán gondolkoztam, de szerintem is ők. 3.rész végett. (nem akarom bővebben kifejteni szerintem tudod miről van szó. Nehogy az legyen h spoilerezzek :D

2013. júl. 6. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!