Spore (és Galaktikus Kalandok) vége?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy sosincs vége ennek a játéknak. Megszereztem a Mindenható címet vagy 50 galaxist, sok medált stb stb... A Groxokat nem volt már türelmem legyőzni, mert kicsit unalmas volt ezért áthajtottam rajtuk, bementem a Galaxis magjába és megszereztem az Élet pálcáját vagy mit. Ezután még lesz valami érdekes a játékban vagy monoton mész, vásárolgatsz, ölsz ennyi? Vagy valahogyan lehet még előre haladni? Hallottam egy medált valami mesebolygóról olyat még nem találtam, van értelme keresni vagy nincs?2013. jún. 29. 17:09
1/3 anonim válasza:
Először is had gratuláljak!
Mennyi idő alatt sikerült?
Hogy válaszoljak a kérdésre is, nem lesz credits videó vagy ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt sok! Úgy kb. 20 játékóra! A háborúk is csak az elején nehéz, utána már olyan fegyvereket kapsz hogy 1 lövésből elfoglalsz egy T0-ás bolygót!
2013. jún. 29. 18:15
3/3 anonim válasza:
Kb az a játék tetőpontja, hogy bejutsz a galaxis magjába. Ha addig nem untad meg akkor gratuálok én is, bár egyszer én is megcsináltam de igazából se előtte se utána nem volt túl sok izgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!