Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Spore (és Galaktikus Kalandok)...

Spore (és Galaktikus Kalandok) vége?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy sosincs vége ennek a játéknak. Megszereztem a Mindenható címet vagy 50 galaxist, sok medált stb stb... A Groxokat nem volt már türelmem legyőzni, mert kicsit unalmas volt ezért áthajtottam rajtuk, bementem a Galaxis magjába és megszereztem az Élet pálcáját vagy mit. Ezután még lesz valami érdekes a játékban vagy monoton mész, vásárolgatsz, ölsz ennyi? Vagy valahogyan lehet még előre haladni? Hallottam egy medált valami mesebolygóról olyat még nem találtam, van értelme keresni vagy nincs?
2013. jún. 29. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is had gratuláljak!

Mennyi idő alatt sikerült?

Hogy válaszoljak a kérdésre is, nem lesz credits videó vagy ilyesmi.

2013. jún. 29. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt sok! Úgy kb. 20 játékóra! A háborúk is csak az elején nehéz, utána már olyan fegyvereket kapsz hogy 1 lövésből elfoglalsz egy T0-ás bolygót!
2013. jún. 29. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb az a játék tetőpontja, hogy bejutsz a galaxis magjába. Ha addig nem untad meg akkor gratuálok én is, bár egyszer én is megcsináltam de igazából se előtte se utána nem volt túl sok izgalom.
2013. jún. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!