Mit tegyek? A sims3-ban a Simem vámpírrá változott.
Figyelt kérdés
A sims3-ban a simem vámpírrá változott. Vissza szerettem volna változtatni. Vettem a kórházban ANTIVAMPIRINT. Meg akartam vele itatni. A kezében tartja és nem issza meg. Órákon át figyeltem és semmi. Ráadásul ezt többször is eljátszottam és többször RESETELNEM kellett. (a simemnek 3 jártasságát kivéve az összes 10-en volt és nem akarom elveszíteni)Segítsetek kérem.2013. jún. 28. 22:07
1/4 anonim válasza:
gondolom letöltötted..... ha igen ne csodálkozz, ha nem akkor.. akkor nem tom
2/4 A kérdező kommentje:
Nem töltöttem le, kedves kommentelő és nem azt kértem, hogy az írjon aki tud valami értelmes választ és nem azt, hogy nem tom...
2014. márc. 28. 17:28
3/4 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam le, tehát :
Nem azt kértem, hogy ha valaki tud valami értelmetlenséget, az írja le, hanem azt hogy értelmes válaszokat írjatok és ne azt, hogy nem tom...
2014. márc. 28. 17:29
4/4 bajnaililla válasza:
Szia! A városodban lennie kell egy alkimista boltbak amiben be tudod szerezni az Extra erős gyógyelixírt amitől ha megissza akkor mindenképpen vissza kell változnia.. Nem biztos, hogy találsz ilyen elixírt, ha sokáig nincs ilyen a boltban akkor a vásárlás módban a hobbik és jártasságok menüpont alatt találsz egy alkímiai munkaállomást ahol a megfelelő hozzávalókkal ki tudsz egyet keverni! Persze akkor ha már kikisérletezted! Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!