Magyarországon Rubik kocka bolt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Rubik studió van azonban az lenne a kérdésem, hogy egy üzlet is van valahol(hol?) vagy csak online lehet vásárolni?2013. jún. 28. 18:18
1/5 Lord Keri válasza:
Rákerestem kifejezetten a Rubik kockára árgépen, nem tudom a klasszikust keresed e vagy valami egyéb fajtát, de elég sok találat van. A legtöbb nyilván webshop, de biztos van közte rendes bolt is.
Itt a link
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi de olyanokat amiket lehet magyarországon is kapni nem szeretnék internetről rendelni főleg mert nem egy dolog kéne hanem több és olyanok amik pl árgépen nincsenek fenn.(rubik's race, Brain Racker, stb)
2013. jún. 28. 21:42
3/5 Kissferi válasza:
Én a Reflexshop szaküzletet javaslom!
Ott van minden én is ott vettem anno.
www.reflexshop és ott megtalálod a bolt címét.
4/5 anonim válasza:
Ha ilyen speciális dolgok kellenek, akkor biztosan csak online tudsz szerezni, és ha csak magyar oldalról akarsz venni, akkor nagyon körül kell nézned.
Ha van rá lehetőséged, akkor érdemes külföldi oldalról rendelni, mert úgy olcsóbb is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, körülnézek majd ott, ezek annyira nem speciális dolgok láttam már ilyeneket játékboltokban csak reméltem, hogy van egy bolt ahol minden egybe van. A tényleg olyan dolgokat amiket nem lehet itt beszerezni külföldről rendelem mert pl egy Dayan kockát nem fogok találni itthon.
2013. júl. 7. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!