A Sword Art Online-hoz keresek nagyon hasonló játékot. Mit javasoltok? Melyik mmorpg hasonlit annyira ehhez?
Szervusz!
Nekem is megtetszett a SAO és vevő lennék én is az efféle (remélem jól írtam) "játékszerekre"(lásd Nervgear) és szerintem is fantasztikus a játék élmény (kár, hogy nem próbálhatom ki :c )
Na, de vissza a kérdéshez.A SAO egy precízen kidolgozott játék, nagyon sokrétűek benne a skillek, és szintem bármi lehetsz ami csak szeretnél és nem hiszem, hogy lesz a közeljövőben ilyen cool mmorpg. :( pedig ha lenne akkor az elsők között lennék aki ezt megveszi :// :c
Hello!
Szerintem próbáld ki a Tera online nevű játékot nagyon szép a grafika és az irányítás nagyon hasonló.
Nemrég még futott a RaiderZ unleash the hunter within ami még inkább hajazott rá de annak sajnos kevés volt a látogatója ezért bezárták a szervert.
Mmorpg és ingyenesen letölthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!