Melyik játékot válasszam?
Figyelt kérdés
sziasztok azt szeretném kérdezni h meik játék éri meg jobban vagyis meik a jobb : Far Cry 3, Crysis 3, Tomb Raider, Assassin's Creed 3 vagy red dead redemption ? de ha tudtok jobbat nyugodtan mondhatjátok. a válaszokat előre is köszönöm :D2013. jún. 28. 12:41
1/12 anonim válasza:
Elfogult vagyok a Far Cry 1 miatt, így egyértelműen a Far Cry 3-ra voksolok :D (a 2 nem lett valami fergeteges...)
2/12 Lord Keri válasza:
A felsoroltak közül nálam a Tomb Raider a nyerő, évek óta nem kötött le ennyire játék mint az!
3/12 A kérdező kommentje:
Far cry 3 tényleg jónak tűnik meg Tomb raider is ezért is kértem a segítségeteket mert nemtudok dönteni ennyi remekmű közül :)
2013. jún. 28. 14:39
4/12 anonim válasza:
Crysis 3 , az első része nagy sikert aratott a megjelenésének évében, év játéka címet kapta, a Crysis 2-ben kisit csalódtak az emberek, így a következő részét alúlmértékelték, ellentétben az igazsággal hogy Év Játéka címet akarják adni a Crysis 3-nak csak a Tomb Raider új részével veszekednek. Én a Crysis 3-mat ajánlanám, nagyon szuper Story, Multiplayer is fantasztikus lett.
5/12 ZsoltyD válasza:
Én a Crysis 3-at vagy a Red Dead Redemption-t venném meg. Ha PS3-ad van akkor ajánlani tudom a The Last of Us-t.
6/12 A kérdező kommentje:
xbox-om van nem ps :/
2013. jún. 28. 15:09
7/12 A kérdező kommentje:
ömmm crysis-ra sokan mondták hogy uncsi
2013. jún. 28. 15:14
8/12 Lord Keri válasza:
Én ajánlottam a Tomb Raidert. Nekem pl a Crysis 3 szinte semmi újat nem adott játékélményben a régi részekhez képest. Grafika az ott van a toppon bár az szerintem a Tomb Raidernél is, de egyszerűen unalmas a játékmenete. Mondjuk ez az én véleményem, ha nem ismertem volna az elődöket lehet, hogy tetszett volna.
9/12 A kérdező kommentje:
én játszottam az 1-el az nálam nagyon betalált a 2-őt már meg se vettem a 3 mal már bétáztam de ugye az csak multis volt a single meg ahogy néztem róla vidiket már ott is látszott h unalmas
2013. jún. 28. 16:01
10/12 Lord Keri válasza:
Még annyit akartam hozzáfűzni, hogy nekem pl a Tomb Raider azért tetszett nagyon, mert valami tök új dolgot hoztak ki belőle, végig pörgős nem ül le a játék. Engem úgy győzött meg, hogy soha életemben előtte nem szerettem a Tomb Raider játékokat. Bár akik meg régimotorosok ebben a játékban, pont ezért szidhatják, hogy teljesen más mint a régi részek picit agyatlanabb lett. Nem igazán kell komoly feladványokat megoldani meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!