Miert nem nyerek soha a pokerstarson?
Hogy van ez hogy nem nyerek soha, csak egyszer nyertem egy versenyt meg kb fel eve 400euro!
azota semmi, akarmivel szallok be lehet az AA KK vagy akarmi, mert valaki egy 92 vel megad barmennyit es mar a flop 992 pl. .....
de ha en szallok be egy szar lappal akkor se nyerek......
A negatív repülés hosszú ideig eltarthat... Ha nem megy a póker, de mégis érzed, hogy menne, akkor le kell ülnöd és továbbfejlesztened magad. Valószínűleg stratégiát is kell váltanod. Érdemes elolvasnod egy-két könyvet, hogy letisztuljanak a dolgok.
És legalább egy hónapig ne pókerezz. Csak emészd meg a dolgokat. Most türelem kell, és kitartás a türelemhez. :)
koszi Biktop!! :)
most tenyleg pihenek, neten nezegetem mit is kene csinalni hogy jobb legyek. mar ugy latom sokmindenki van ezzel ugyanigy :P
kb 1 eve kezdtem, joooo azert volt egy ket kisebb nyeremenyem, de nagy atlagban ugy tortenik ahogy fent irtam, tudom hogy ez nem a szerencse jateka, de akikkel allin-re megyek azoknak mindig szerencsejuk van....akarmivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!