Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert nem nyerek soha a...

Miert nem nyerek soha a pokerstarson?

Figyelt kérdés

Hogy van ez hogy nem nyerek soha, csak egyszer nyertem egy versenyt meg kb fel eve 400euro!

azota semmi, akarmivel szallok be lehet az AA KK vagy akarmi, mert valaki egy 92 vel megad barmennyit es mar a flop 992 pl. .....

de ha en szallok be egy szar lappal akkor se nyerek......

2013. jún. 27. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz játszani. Egyszer mázlid volt, de egyszer bárkinek lehet.
2013. jún. 27. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

A negatív repülés hosszú ideig eltarthat... Ha nem megy a póker, de mégis érzed, hogy menne, akkor le kell ülnöd és továbbfejlesztened magad. Valószínűleg stratégiát is kell váltanod. Érdemes elolvasnod egy-két könyvet, hogy letisztuljanak a dolgok.

És legalább egy hónapig ne pókerezz. Csak emészd meg a dolgokat. Most türelem kell, és kitartás a türelemhez. :)

2013. jún. 30. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:

koszi Biktop!! :)

most tenyleg pihenek, neten nezegetem mit is kene csinalni hogy jobb legyek. mar ugy latom sokmindenki van ezzel ugyanigy :P

kb 1 eve kezdtem, joooo azert volt egy ket kisebb nyeremenyem, de nagy atlagban ugy tortenik ahogy fent irtam, tudom hogy ez nem a szerencse jateka, de akikkel allin-re megyek azoknak mindig szerencsejuk van....akarmivel....

2013. júl. 2. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
mi van akkor ha kifogytam a játék zsetonojkból?
2013. júl. 6. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

A Pénztár-ban igényelhetsz újakat, ha elgogy vagy ha 100 alá csökken. Óránként háromszor.

[link]

2013. júl. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!