Counter Strike 1.6 - ban nem mentődik el a beállítás, miért?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem mentődnek el a beállításaim leokézom / applyzom és feldob egy random szerverre ahol még soha nem jártam . WTF ? Az ilyen beállítás pl.: ( az előző fegyver az a görgő lefele ) beállítom és leokézom de azonnal feldob egy ismeretlen szerverre , és nem is működik a leokézott beállítás . Próbáltam újrarakni de nem ment így sem .
A válaszokat nagyon megköszönöm :) !
2013. jún. 26. 22:44
1/5 anonim válasza:
Nem unod még azt a szart? Még 6-7 éve én is toltam de még 2013-ba is azt tolni.. Jézusom.. Mindegy ha élvezed játszd.
2/5 A kérdező kommentje:
. Válaszoló amíg Magyarország 50%- a nem unja addig én sem .
2013. jún. 27. 08:30
3/5 anonim válasza:
Első válaszoló kuss mert én sem írom oda a cod-os vagy GTA-as kérdésekhez vagy nem tudom te mivel játszol hogy nem igaz hogy ezzel a szarral játszol. Igen rosszabb a grafikája a cs 1.6-nak de a játékélmény elfelejteti ezt velünk. Nem kell leszarozni, mert sokan, nagyon sokan nem gondolják szarnak az 1.6-ot!!
4/5 A kérdező kommentje:
De a kérdésre írjatok választ gyerekek :D ! :D
2013. jún. 28. 15:46
5/5 VISOR válasza:
Valószínüleg rádbindeltek egy/vagy több szervert,ez lehet azért,mert nem a legjobb fajta cs-t töltötted le,vagy olyan szeróra léptél.
Általában az erősebb szerverek rádtudnak bindelni,vagy egy billentyű lenyomásakor a szervrükbe léptetnek.
ha nem segített az újratelepítés,akkor cseréldd ki a configot,vagy szedj le egy másik cs-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!