A GTA San Andreas-ba elakadtam egy kicsit. Megcsináltam a szürke import küldetést, de aztán nem ad semmilyen küldetést. Sem betűt sem semmit, csak Rydernél az inváziót, amit nem értek mert már egyszer megcsináltam, miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:05
1/5 aspikami válasza:
Akkor csináld meg újra, olyan nincs, h nem ad küldit.
2/5 A kérdező kommentje:
már 3 szor meg csináltam..csak a Rydernál kezdi ujra a küldetéseket az inváziótol..nem adki semmilyen betűt a térképen csak éttermeket, és az R betűt azaz Rydert ahol nagyon régi küldetéseket csináltatna velem
2013. jún. 26. 22:21
3/5 anonim válasza:
Újra ad olyan küldetéseket amiket már megcsináltál?
4/5 A kérdező kommentje:
igen, és el is mentettem...és csak azért töröltem ki őket, hogy el tudjam menteni a többi küldetést...:||
2013. jún. 26. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!