Kérdező13 kérdése:
Sims3 szigetvilág és frissités? -letöltött-
Figyelt kérdés
Elkezdtem telepiteni a sims3 szigetvilágot csak frissiteni kellet hozzá de nem engedte mikor azonban engedte hogy frissitsem pont a végénél meg állt?? mit tegyek hogy feltudjam telepiteni és hogy tudjam frissitnei?? és a játék le van töltve nem eredeti2013. jún. 26. 19:56
1/5 anonim válasza:
én is ezt szeretném tudni..kib_szott sok időt vártam rá,míg letöltötte.. utána meg b_szta engedni frissíteni..hát a k_rvaéletbe
2/5 anonim válasza:
Nekem sem müködik,nem tud frissíteni.Telepítem a kieget,kéri hogy frissítsem,és egyből azt írja ki hogy: Hiba a sims 3 frissítésekor.A telepítés nem folytatható. Szóval engem is érdekelne a megoldás.
3/5 anonim válasza:
1.vagyok.Rájöttem:megadjak a letoltesi linket a frissitesnek.De jobb ha letoltod az FLT-set..az mukodik!!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen akik irak de már megvan ncoreral van leöltve és ott lelehet hozzá tölteni a frisiitést ha letöltöd akkor felis tudod rakni
2013. jún. 30. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!