Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen PC-s játékokat "pótolja...

Milyen PC-s játékokat "pótoljak" az elmúlt, mondjuk 7-8 évből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sikerült vásárolni egy normális PC-t, amine elvileg már elfutnak akár a jelenlegiek is (x-box-m volt közben, így azok megjelenését követtem, de a PC-t nem)

Köszönöm

2013. jún. 26. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Mass Effect 1-2-3

BioShock Infinite

Tomb Raider (a legújabb)

DmC

Dead space

Borderlands 1-2

2013. jún. 26. 13:17
 2/6 anonim válasza:

Ezeket feltétlenül ki kell próbálnod, bár nem tudom, hogy milyen játék típusokat szeretsz. De itt egy-két nagy favorit:

Gears of War: ez mondjuk 2007-es játék, de mai napig is felér úgy grafikailag és történetileg a mostani PC-kel

Rage: Egyik kedvenc játékom, hasonló a Fallout-hoz, viszont kevésbé RPG ( nem tudom, hogy mennyire ismered, de annyit mondhatok, hogy játékmenetileg és grafikailag is kiválló, ha jól tudom 2011-es, bár kicsit sokat foglal 16-17gb.)

Skyrim: ez viszont azon kategóriákhoz sorolható, aminek "KÖTELEZŐ" a kipróbálása. Ez szintén RPG. (ma már több fajta DLCK is vannak hozzá)

Call of Duty részek: ide tartoznak a: CoD, CoD2, CoD4:Modern Warfare, CoD:World at War, CoD:MW2, CoD: Black Ops, CoD:MW3 és a CoD:Black Ops 2. Single playerben az összeset végigjátszottam szinte megunhatatlan a multija is.

Szerintem a felsorolt a játékokkal egy kis időre letudod foglalni magad. Remélem segítettem.

2013. jún. 26. 13:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen :) a léyneget elfelejtettem.

Stratégiai játékokat szerettem (dehát ez KB az age of empire 2-t jelenti). COD az ismerős, X-boyra is kijöttek.

Megnézem mindenképp amiekt javasoltatok (persze jöhet még)

Ksözönöm

2013. jún. 26. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Portal 1-2

Warcraft 3

2013. jún. 26. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Penumbra Anthology
2013. jún. 26. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
ezekből a videókból sok jóra találsz :D [link]
2013. jún. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!