Milyen PC-s játékokat "pótoljak" az elmúlt, mondjuk 7-8 évből?
Sziasztok!
Sikerült vásárolni egy normális PC-t, amine elvileg már elfutnak akár a jelenlegiek is (x-box-m volt közben, így azok megjelenését követtem, de a PC-t nem)
Köszönöm
Mass Effect 1-2-3
BioShock Infinite
Tomb Raider (a legújabb)
DmC
Dead space
Borderlands 1-2
Ezeket feltétlenül ki kell próbálnod, bár nem tudom, hogy milyen játék típusokat szeretsz. De itt egy-két nagy favorit:
Gears of War: ez mondjuk 2007-es játék, de mai napig is felér úgy grafikailag és történetileg a mostani PC-kel
Rage: Egyik kedvenc játékom, hasonló a Fallout-hoz, viszont kevésbé RPG ( nem tudom, hogy mennyire ismered, de annyit mondhatok, hogy játékmenetileg és grafikailag is kiválló, ha jól tudom 2011-es, bár kicsit sokat foglal 16-17gb.)
Skyrim: ez viszont azon kategóriákhoz sorolható, aminek "KÖTELEZŐ" a kipróbálása. Ez szintén RPG. (ma már több fajta DLCK is vannak hozzá)
Call of Duty részek: ide tartoznak a: CoD, CoD2, CoD4:Modern Warfare, CoD:World at War, CoD:MW2, CoD: Black Ops, CoD:MW3 és a CoD:Black Ops 2. Single playerben az összeset végigjátszottam szinte megunhatatlan a multija is.
Szerintem a felsorolt a játékokkal egy kis időre letudod foglalni magad. Remélem segítettem.
Igen :) a léyneget elfelejtettem.
Stratégiai játékokat szerettem (dehát ez KB az age of empire 2-t jelenti). COD az ismerős, X-boyra is kijöttek.
Megnézem mindenképp amiekt javasoltatok (persze jöhet még)
Ksözönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!