Melyiket yoyojam típust vegyem?
kezdő jojózó vagyok már az alap loop trükkök mennek, de msot érkeztem el oda hogy vásároljak egyet. 15 ezer forintot kaptam rá és választani kellene a két jojó közt:
Super SpinFaktor
DarkMagic
A dark magicről olvastam hogy hibrid... nem értettem mit jelent de wikin megnéztem és arra bukkantam hogy ez azt jelenti hogy mi képpen húzod fel a jojót a kezedbe, továbbá az egyik típusról nem olvastam valami hűdejót (starburst) és mivel ugyanez a típus van benne a dark magicba így én inkább a super spin faktort választom. de javítsatok ki ha tévedek
Sztem először ne YoyoJam-et vegyél! Az már Alapból haladó típus! Sztem először nézzél Duncan-t mer az a kezdőknek van! Vagy ha már tudsz vmi-t akkor Active People-n gyakorolj! Ha már eleget tudsz, jöhet vmi pro-t pl: YoyoJam, Henrys-t!
yo-yo.hu
huhh az az igazság hogy ez a kérdés már egy jó éve került ki és azóta lett nekem jojóm meg el is lopták...
végü a dark magicet vettem meg...
és mivel ő magától nem akart visszajönni akarva akaratlanul elkezdtem tanulni a trükköket... amiben az is sokat segített hogy a jojót nem tudtam hibáztatni mert youtubeon andré boulay os vidiket néztem a leggyakrabban... és ha neki összejön nekem miértne...
de szerintem sokat felejtettem és a lyn fury lessz tényleg a jó választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!