Mit csináljak, hogy ne fagyjon le a Fallout 3?
#1 Ez nem igaz!
Ha win 7 van akkor telepítsd az 1.7 patchet.
Nekem is lefagyott de ez a patch segít.
""""""""
#1 az nem igaz nem hogy nem stabil játék csak nem kompatibilis a win 7 el. Azért van a patch
Nem kell fullra patchelni. 1 et kell. Lehet hogy azért fagy le mindig mert fullra patchelt.
Én Xbox360-on toltam (2500órát)párszor lefagyott a javítások ellenére is,max az tudod tenni,hogy 15percenként mentesz (ami mindenképpen ajánlatos),hogy ne bukjál el órákat a játékból.
Számomra ez nem vont le semmit a játék értékéből,mert komoly függőséget okozott.A Fallout New Vegas megjelenéséig ki sem vettem a lemezt a konzolból.
Nekem a nod32 fagyasztotta be 80%-ban, ha új helyre léptem (szóval be kellett töltse). Letöröltem a Nod-od és simán fut, persze néha most is kifagy.
Próbáld meg kivenni az autosavet és gyors mentést se nagyon használj hanem gyakran csinálj sima mentést. A nem hivatalos fallout 3 patch is segít valamennyit a helyzeten.
De sajnos ez a Bethesda, az Oblivion is állandóan kifagyott nálam (igaz ott a hdr beállítást nem bírta), ezek a játékok nem valami stabilak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!