Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sürgős segítség, Ps3 12 gb...

Sürgős segítség, Ps3 12 gb vagy 500 gb?

Figyelt kérdés

Hello, a segítségeteket szeretném kérni ..

A közeljbőven tervezek Ps3at venni, azonban nemtudom, hogy melyiket lenne érdemes venni, találtam neten újonnan 500 gbos modelt 2 játékkal 72 ezer forintért,de lehet, hogy felesleges lenne ekkora memóriával gépet venni, az is lehet,hogy elég lenne egy 120 gbos is, ami lényegesen olcsóbb.

Találtam egy oldalt,ahol használtan vannak ps-ek eléggé baráti áron és vállalnak rájuk garanciát is.

Mit ajánlatok ?

2013. jún. 25. 10:43
 1/3 anonim válasza:
vedd meg az 500 gigást tudom ez soknak tűnik de ha van úgy 6-7 játékod akkor a 120 gigás nagyon megfog telni. Ha csak kevés játékot tervezel rá akkor jó a 120 gigás.Vagy én aszt szoktam csinálni hogy elkezdek párjátékot (nekem is 120 gigás van) és a többit addig ki törlöm a memóriából. De a 120 gigás hoz van még egy jó tanácsom ha van olyan játék amit 6 hónapja nem használsz akkor add el vagy ajándékozd el. Szóval szerintem az 500 gigás éri meg jobban igaz hogy drágább bár eszt neked kell megoldanod nem tartozik rám. És csak még annyit hogy én 120 gigásat vettem 6 játékkal 50 000 Ft ért szóval pénzben a 120-as éri meg jobban de sokkal.
2013. jún. 25. 10:55
 2/3 xKakashix ***** válasza:
Nem tudom, én az 500Gb-osat venném mer ha mondjuk PlayStore-ból töltögetsz le full vagy demo játékokat akkor kell a hely, de te tudod hogy neked melyik éri meg jobban.
2013. jún. 25. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
a lenyeg hogy egyiket se lehet megcsinalni olyanra hogy fussanak rajta a masolt jatekok
2013. jún. 25. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!