Tudtok jó 2. világháborús játékokat?
Figyelt kérdés
Olyan játék érdekelne ami csak pár éve van kiadva. Tehát 2008-2007 től ne legyen öregebb. Lényegében annyi, hogy legyen szép grafikája és a játékélmény is jó legyen. Azért 2. világháborús érdekelne mert szerintem a modern háborús játékoknak nincs hangulatuk. Csak lősz mint a hülye és annyi. A codot is kijátszom meg a bf-t is de nem hangulatok. Tehát csak kijátszom, de nem mondom utána, hogy fú ez k *urvajóvolt meg ilyenek. Amikor régen 2000-2004 körül voltak azok a kezdetleges grafikájú 2. világháborús játékok azokat még ma is imádom csak a grafikával van bajom. Mert én szívesebben játszom egy Cod 1-et vagy MOHA-t(Medal Of honor allied assault) mert hangulatosabb és nem érdekel, hogy van újabb de ez hangulatosabb csak a grafikábal van a bajom. Elnézést, hogy hosszúra sikerült és köszönöm, hogy végig olvastad és válaszod előre is köszönöm!2013. jún. 24. 15:07
3/4 anonim válasza:
Ha az élethűséget kedveled akkor Iron Front, ami egy ArmA2 2.világháborús változat. De ennek mint egy ArmA-nak az egyjátékos mód nem olyan erős, de a többjátékos rendkívül erős, mind a kettő ugyanolyan ultra-realisztikus. Ha érdekel nézz utána és az ArmA2-őnek is mert arról több videó van, mondom csak a korszak a különbség a kettő között.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Az Medal of Honort már beszereztem(nagyon tetszik), a
CoD sorozatot annyira nem szeretem mert gyorsan végigvihető.
2013. aug. 11. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!