A Steam-en keresztül leszedtem a Team Fortress 2-t (még szerencse hogy free to play) de most nem enged vele játszani, miért?
A letöltést követő nap ismét játszani akartam vele de azt dobta ki hogy nem tud kommunikálni a steam szerereivel és hogy jelentkezzek be a steam be.(igen, be voltam jelentkezve) ez miatt nem is engedélyezi a multyplayert.
Aztán a history-ban kikerestem 1 szervert amin már játszottam de kb 2 perc játék után kidob ezzel a szöveggel: A connection to the Steam VAC servers could not be made. For troubleshooting network issues. Ez mit jelent? Az egészben a legfurcsább és legidegesítőbb hogy még az offline trainingből is ezzel a szöveggel dob ki! mi történt?
Én is steames felhasználó vagyok! Kettő tippem van!
1.Vagy a nyomi steamnek volt baja mert általában az szokott lenni.
2.A VAC letiltott...
OMG!!!!!!! próbáltad már beírni google-ba? nekem egyszer volt bajom, kiadta a steamos oldalt, és hogy mit kell tennem-és működött. amúgy itt egy link te.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!