Létezik PC-re PS3 vagy xbox 360 emulátor?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 13:23
11/17 TheGame válasza:
amit mondtam windows 8 kapcsoladtban nem hazugság ha nem ért valaki hozzá o.o az a ő baja szoval enyit erről
12/17 anonim válasza:
Akkor valami hivatalos videót vagy cikket lökjél már róla, mert kíváncsi lennék :D
14/17 anonim válasza:
"sok minden platformra van emulátor - ezekre is lehetne"
Azért nincs mert akkora gépigényel rendelkeznének hogy nem létezne asztali gép ami képes lenne futatni. Nekem I7-860 proceszorom van és a Sima PCSX2 emulátor 30-40%-ot is megeszik valamelyik játéknál belőle! Akkor ha a ps2 emulátor ilyen sokkat használ ki az én proceszorombol menyit enne a ps3 ? A ps3 fényévekel erősebb mint a ps2 hardvere. A ps3 emulátorhoz 50 DB corei7 proceszor egybe kötve se biztos hogy fútatná rendesen!
15/17 anonim válasza:
De igen is van,csak az a neve,hogy kamulátor.
16/17 A kérdező kommentje:
nem értem,utolsó
???
2013. dec. 25. 01:40
17/17 anonim válasza:
van emulátor,de a neve kamulátor,mert nem létezik emulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!