Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks-ba mért nem...

A World of Tanks-ba mért nem tudom barátnak jelölni a haveromat?

Figyelt kérdés

Én az EU 1-en vagyok,de neki csak annyit ír a szervernévhez hogy W.O.T.

és neki angol a játék,nekem meg magyar.

és nem találjuk egymást.

mért van ez?

2013. jún. 22. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a barátod az amerikai szerveren van? Szerintem oda regisztált, így viszont nem fogtok egymással játszani soha. Kérd meg, hogy a [link] -ról telepítse a játékot, és csináljon új accot. Ha még nincs sok csatája, akkor nem nagy szívás.
2013. jún. 24. 17:00
 2/4 anonim válasza:
al elsö válaszolo roszul irta lehet hogy jot telepitet akkor ot van hogy a szerver hogy automata és megyentek a w.o.t. eu1 be mind 2
2013. jún. 25. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves második!

Függetlenül, hogy EU1-en vagy EU2 vagy, látnod kell a barátodat bármelyiken is vagy, csak nem tudtok szakaszt létrehozni ha különböző szerveren vagytok. A barátlistához adás, chat működik. Egyszerűbb lenne ha leírnád a barátod játékbeli nevét, és akkor 2mp alatt kideríthető lenne. (Az első válaszoló)

2013. jún. 25. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 1. kommentelő,a barátom az amerikai szerveren volt :D
2013. jún. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!