Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vegyek egy X360-t vagy rendelj...

Vegyek egy X360-t vagy rendeljek elő PS4-re?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ mivel akarsz játszani.

De én a PS4-et javaslom, az X360 kifutó sorra kerül az X1 megjelenése után.

2013. jún. 22. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
én is a PS4-re szavazok csak kellett más véleménye is:D . meg amugyis azon szebb grafika lesz mrt next gen konzol nem?
2013. jún. 22. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát,még szép,valószínű nem azért tesznek bele jobb cuccokat hogy drágább legyen csak...Így is elég rondácskák már az xboxos játékok,pl bf3,gta4 elég (...) egy számítógépen futtatotthoz képest.
2013. jún. 22. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs,az xbox helyett írhattam volna ps3-at is. :)
2013. jún. 22. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz:D
2013. jún. 22. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha spórolni akarsz egy picit szerintem PS3. Ha kiadják a PS4-et PS3.ra olcsóbbak lesznek a játékok főleg egy két ember fillérekért akar majd megszabadulni tőlük amint megveszik a ps4.et

Másrészt minden konzolnak ugy is lesz majd egy javított változata. Lásd ps3 slim. Biztos lesznek hibái a ps4.nek megjelenéskor aztán abból is jön vmi slimessitett változata :D

2013. jún. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!