A csábításból jeles című játékban a Lysandre, Jade, Alexis melyik epizódtól lesznek benne? És milyen a stílusuk nekik?
Jade a 3 epizódban tűnik fel, de csak akk ha a kertészklubbot választod. Am eléggé nehéz rájönni arra h mi is lenne a jó válasz amit éppen az adott helyzetben mondanod kell neki.Kicsit furcsa és szerintem őt is nehéz lesz "behálózni":D Ja és nagyon odavan a virágokért meg a suli kertjéért:)
Lysander a 4. epizódban lesz benne, elvileg. Mondjuk én még nem találkoztam vele...Néhány infó róla: Csillagjegy: Skorpió
Szülinap: November 22.
Magasság: 182 cm
Szemszín: sárga(bal),zöld (jobb)
Hajszín: szürke
Szereti:
- a divattot és a viktoriánus korszakot
- ókori irodalomat (pl. Shakespeare)
- nyulakat és madarakat
Nem szereti
- az embereket, akik gyorsan elítélnek másokat
Am ezen az oldalon találsz infót róla és a többi karakterről is
Jade 3 epizódban fog szerepelni csupán, de csak akkor, ha a kertész klubbot választod. Ha a kosarast, Dajan lesz az új lehetőség (szerintem nem túl helyes...).
Jade imádja a növényeket, csendes srác. Kedves és segítőkész, de elég visszahúzódó, így nem könnyű "becserkészni".
Lysander-rel a 4. epizód végén találkozol majd össze, és az utánalevőkben mind benne lesz. Szereti a divatot, szeret olvasni, szereti az állatokat. Titokzatos és kedves srác, de kissé távolságtartó.
Alexy azt hiszem a 10. epizódban tűnik majd fel, testvérével, Armin-nal. Sok dolgot nem tudok róluk mivel korántsem tartok ott, de azt hiszem nagyon vicces srácok.
Ha valaki még érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!