Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assasins Creed III újra lehet...

Dipper kérdése:

Assasins Creed III újra lehet élni az emlékeket?

Figyelt kérdés
Ha már mondjuk egyszer végig játszottam a játékot, akkor azután valahogy a küldetéseket meglehet csinálni még1x egyenként?
2013. jún. 20. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen. Ha épp játékban vagy, akkor a pause menüben van egy olyan pont, hogy DNS. Abba belemész, akkor minden fejezet minden küldetését vissza tudod játszani. Asszem a Desmondos küldetéseket nem, de ettől szerintem nem fogsz eret vágni :D
2013. jún. 21. 08:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ott van, de csak az első szekvencia van ott, nem tudok lapozni se a nyilakkal se a WASD-al.. 5let?
2013. jún. 21. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát már nem emlékszem hogyan kell. Lehet az egérrel, de nem vagyok biztos benne. De az 100% hogy valahogy az összeset meg tudod nyitni, szóval próbálgasd kicsit.
2013. jún. 21. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:

A kérdés után két perccel meglett, hogy hogy kell. Azért köszi. :D

Apropó... nem tudod hogy lehetne megcsinálni azt, hogy ha van nálam egy kard akkor azt eldobjam, hogy másikat tudjak felvenni? Tehát, hogy mondjuk az egyik ellenfélnek van egy kardja amit én elraknék, akkor azt megtudnám valahogy szerezni úgy, ha már van nálam egy másik kard?

Mert már volt egy olyan, hogy nem volt nálam egy kard se, és akkor kicsavartam az ellenség kezéből az adott kardot és akkor azt elrakta.

Szóval. Kardot hogy lehet eltüntetni a karaktertől?

2013. jún. 21. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem eldobni nem tudod, asszem a korábbi részekben volt csak olyan, hogy kétkezes fegyvert ha magadnál tartottál akkor azt benne hagyhattad az illetőben, vagy beledobhattad messziről. Azt én is észrevettem, hogy amikor nincs nálam fegyver akkor elrakja az ellenségét, de ezt nem dobhatod el szerintem, csak kicserélheted ha veszel egy újat, vagy lemész Achilles pincéjébe a tárolt fegyverek közül választani egyet.
2013. jún. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!