Hogyan tudnék leszokni a Metin2Mester Nextről? Bővebben lennt! /MMORPG/
Sziasztok!
Körülbelűl 2 és fél éve metinezek van egy Lv 174-es karakterem Ninja. Nemtudom hogyan szokhatnék le a metinről, hisz tudom, hogy ez a játék arra lett kitalálva, hogy függőséget okozzon. Volt olyan, hogy 1,2 hónapra siekrült felfüggesztenem a játékot és aztán újra vissza estem.
Megtörtént már az is, hogy töröltem a játékot, de egyszerűen nembírom megállni, hogy netöltsem vissza le és ne játszak újra. Elfog az a tudat, hogy miért hagyjam abba? Hisz van egy jó kis karakterem Top1-es cuccaim vannak ott és pont most hagynám abba? Van amikor nem is játszani megyek fel, hanem csak álljak ott egyhelyben.
Szóval nagyon nagy metinfüggő lettem :/ Haverom is próbál nagyon erősen lebeszélni rólla, de egyszerűen ez nem megy. :( Segítsetek, hogy hogyan tudnék leszokni rolla úgy, hogy ne mennyek rá vissza többet. Nem megoldás, hogy bannoltassam magam, hogy egyszer már banboltak örökre,de írtam állandóan a teamnek és vissza engedtek. Szóval tényleg nemtudom hogyan hagyjam abba. Több mint 200.000 percet játszottam csak a nagykarival. Nembeszélve a többi kisebb karaktert is. Hogyan szabaduljak meg ettől az ördögi körforgástól? Ez a játék nagyon nagy függőséget okoz, emiatt hanyagoltam a tanulást stb... 20 éves fiú vagyok! Nincs barátnőm, nemjárok bulizni,mert nem az én világom az. Segítsetek ! Ez a függőség sztem már gáz!
Szerezz egy barátnőt... Na hidd el, érte lefogsz szokni.
Ha meg nem, akkor meg megfogja unni, hogy mindig csak játszol, majd pedig választás elé állít, hogy vagy Ő, vagy a Metin.. Nyilván Te Őt választanád és nem a játékot.. A játék csak kikapcsolódás céljából van, legyen saját életed is és ne csak a monitor mögött. Attól, hogy ott vagy valaki, az igazi való életben nem leszel több.. Inkább koncentrálj erre. Csajozz be, meglátod, hogy leszoksz 1-2re. ;)
Régen nekem is napi szokásom volt metinezni,minden nap felmentem és le se tudtam feküdni.Sok haverom volt,jó cuccaim,jó klánom.Egyszercsak feltörtek,és akkor úgy éreztem,mintha valami fontosat hagytam volna el.Magam alatt voltam 1 hétig,ki se mozdultam,csak sirattam a karakterem.Aztán valahogy már nem zavart annyira,rájöttem hogy ennél nagyobb problémák is vannak az életben:D Egyszerűen csak meg kell szabadulni tőle,utána már megszokod:D Sok sikert
WaP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!