Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki elmondaná nekem mi ez...

Valaki elmondaná nekem mi ez az új xbox one?

Figyelt kérdés
Mert hangos tőle a ne, de semmi értelmes infót nem találok. Kémkedik a felhasználó után, a sensor midig figyel, nem lehet offline játszani, ilyenekre vagyok kíváncsi. Ezek valóban igazak?
2013. jún. 18. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden ettől hangos, meglep, hogy nem találsz semmit. Próbálj azért keresni még, mert mindent nem tudok leírni.

Tény, hogy finoman szólva kétséges, hogy sikere lesz-e, már csak a PS4-hez viszonyított ára miatt is. Én Xboxos vagyok, de nem mondhatom, hogy biztat a One.

Elméletileg 24 óránként egyszer internetkapcsolat szükséges a játékhoz.

Csak Kinecttel együtt lehet majd kapni, és igen, azt mondják, hogy állandóan be lesz kapcsolva a kamerája, és kitalálták, hogy így majd "megfigyel". Nos, ez erősen kétséges, már csak azért is, mert ha belegondolunk, valószínűleg van jobb dolga is a Microsoftnak, minthogy a mi nappalinkkal foglalkozzon... (Véleményem szerint ezt inkább csak lejáratásból terjesztik, akit meg annyira zavar, az letakarja, ha nem játszik.)

A hangvezérlés azonban - ha úgy működik, ahogyan azt bemutatták - nagy újítás. TV, Skype szintén lesz rajta, valamint rengeteg exluzív játék.

2013. jún. 19. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Mire ezeket leírtam, a Microsoft már meg is változtatta a feltételeket.

Valószínűleg rájöttek, hogy hibát követnek el, ha így dobják piacra a One-t, ezért megszüntették többek között a 24 óránkénti internetkapcsolat szükségességét, valamint a használt játékok kereskedelmével kapcsolatos megkötéseket is.

Így már a "megfigyelés" sem jelent akkora problémát, hiszen ha az internetkapcsolatot ki lehet kapcsolni, akkor nem tudja senki figyelni a Kinect szenzorokat.

2013. jún. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!