Valaki elmondaná nekem mi ez az új xbox one?
Minden ettől hangos, meglep, hogy nem találsz semmit. Próbálj azért keresni még, mert mindent nem tudok leírni.
Tény, hogy finoman szólva kétséges, hogy sikere lesz-e, már csak a PS4-hez viszonyított ára miatt is. Én Xboxos vagyok, de nem mondhatom, hogy biztat a One.
Elméletileg 24 óránként egyszer internetkapcsolat szükséges a játékhoz.
Csak Kinecttel együtt lehet majd kapni, és igen, azt mondják, hogy állandóan be lesz kapcsolva a kamerája, és kitalálták, hogy így majd "megfigyel". Nos, ez erősen kétséges, már csak azért is, mert ha belegondolunk, valószínűleg van jobb dolga is a Microsoftnak, minthogy a mi nappalinkkal foglalkozzon... (Véleményem szerint ezt inkább csak lejáratásból terjesztik, akit meg annyira zavar, az letakarja, ha nem játszik.)
A hangvezérlés azonban - ha úgy működik, ahogyan azt bemutatták - nagy újítás. TV, Skype szintén lesz rajta, valamint rengeteg exluzív játék.
#1 vagyok.
Mire ezeket leírtam, a Microsoft már meg is változtatta a feltételeket.
Valószínűleg rájöttek, hogy hibát követnek el, ha így dobják piacra a One-t, ezért megszüntették többek között a 24 óránkénti internetkapcsolat szükségességét, valamint a használt játékok kereskedelmével kapcsolatos megkötéseket is.
Így már a "megfigyelés" sem jelent akkora problémát, hiszen ha az internetkapcsolatot ki lehet kapcsolni, akkor nem tudja senki figyelni a Kinect szenzorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!