Call of duty 6 (modern warfare 2, (singleplayer) ) mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egész jól haladtam a játékkal és volt hogy kiírt valami errort, aztán abbahagyta a játkot és visszaléptem.
Most meg el szeretném indítani és kijön egy ilyen:
Erre én le igenezem. és akkor kezdene betölteni a játék és kijön ez:
Ezt viszont már nem értem kérlek segítsetek.
2013. jún. 18. 12:58
1/10 anonim válasza:
mindkét képen ugyanaz van... bár én nem szoktam safe módban elindítani... Amúgy hol akadsz el a gaméval? nem véletlenül ott a reptéri lövöldözés környékén Makarov-al?
2/10 A kérdező kommentje:
2013. jún. 18. 13:38
3/10 A kérdező kommentje:
ÉS most újra tudtam játszani és megint ugyanott megakadt és ezt írta ki
és mostmár újra nem tudok belépni
2013. jún. 18. 15:37
5/10 A kérdező kommentje:
Videókártya frissítés? Ezt hogy érted?
Lehet köze ahhoz hogy nagy a monitor és a monitor képarányára nem bírja ki, pedig nem szakadozik?
2013. jún. 18. 20:30
6/10 anonim válasza:
semmi köze a monitorodhoz...
a videókártyádnak a márkályának az oldalán megkeresed a videóktyádnak a firssítését és kész :D letöltöd és jó...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jún. 18. 20:44
8/10 A kérdező kommentje:
asszem azzal van a baj hogy nincs elég hely a memóriakártyán
2013. jún. 18. 21:14
9/10 anonim válasza:
fú baz....
ctrl+shift+Esc ott lesz a letelheltsége a cuccoknak... videókártya nem telik meg....
10/10 A kérdező kommentje:
megvan végigjátszottam. Köszi
2013. jún. 19. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!