Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 576-ban mennyibe kerül a...

576-ban mennyibe kerül a boltban a Battlefield 3?

Figyelt kérdés
A weboldalukon csak azt látom, hogy webshop ár, tehát ha rendelem, akkor az ára eltérő lenne, mint ha a boltba venném? Én a boltba fogok menni, mert pont arra megyek, de azért nem mind1, hogy az van kiírva, hogy 5000 Ft és ha bemegyek, akkor meg pl 8000.
2013. jún. 18. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
annyiba kerül a boltban is amennyi kivan irva a weboldalon
2013. jún. 18. 11:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Tehát 4990?

Csak azért vagyok bizonytalan, mert kiírja h Webshop ár: 4990

Miért nem simán ár? Tehát azért mondom, mert lehet, hogy csak a weben keresztül kerül ennyibe, azaz ha rendelem.

2013. jún. 18. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom elhinni, hogy vannak olyan embrek akik nem tudják használni a googlet, de tessék ttvan a link: [link]

Máskor azért használd a két kezecskéd.

2013. jún. 19. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni, hogy vannak emberek, akik nem értik meg a kérdést! A hangsúly itt a WEBSHOP és a BOLTI áron van, hogy van-e eltérés, mivel a weboldalon a WEBSHOP árat adják meg, de én a boltba megyek így engem a BOLTI ár érdekelt. Azért csak érdekelt, mivel már megvettem és 5000 volt.
2013. jún. 20. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
mentem*
2013. jún. 20. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, ezt jól elírtam, nem baj :D
2013. jún. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!