1/9 anonim válasza:
szerintem a san andreas, kicsit régi, de nekem ez jött be a legjobban a hatalmas és változatos terület miatt, meg persze a rengeteg mod miatt, a multi pedig felejthetetlen :D
2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így gondolom... Az a szabadság érzet, hogy mennyi terület van! :D Meghát persze az állandó bandaháborúk nagyon bejött nekem... és az a történet amin végig megy CJ nagyon megfogott. Aztán jött a GTA 4 és a Grafika nem pótolta azt a játékélményt amit a SA nyújtott szóval szerintem a GTA 4 elég gyenge lett a SA-hoz képest...
2013. jún. 17. 21:48
3/9 anonim válasza:
Nekem a kedvencem eddig a Vice City. Régebbi mint a SA,a grafikája is gagyibb,de számomra megunhatatlan hangulata van. Kívülről tudom szinte az összes zenét már benne. A 2 város meg a kis sziget nagyon tetszik,meg az élénk színek. A karaktereket szerintem nagyon jól megcsinálták és a sztorit is imádom. A multiplayer része elég rossz,mert nincsenek magyarok,se magyar szerverek,meg a többség laggol meg hack-et használ...:S
4/9 A kérdező kommentje:
A Vice City-vel nem játszottam úgy sose, hogy most kijátszom, csak amikor haverhoz mentem hülyültem benne és ennyi... Szóval nem játszottam azzal rendesen, de tiszteletben tartom a válaszod!
2013. jún. 17. 22:41
5/9 anonim válasza:
Pedig szerintem játszd ki mert elég jó :D
Amúgy a SA-t is szeretem,de azt hamarabb meguntam mint a VC-t.
A GTA III meg már nagyon régi,nincs benne multi,a karakterünk sosem szólal meg,meg a hangulata is olyan semmilyen szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
A 3.-ban van a Claude ugye? Akivel Catalina lelép Libertybe a SA-ba...
2013. jún. 17. 23:00
8/9 bence10x98 válasza:
Szerintem Sa a történet klassz,a küldik igaz gengszter feelinget adnak és tisztára át lehet élni.Én már több éve feltettem és már vagy 6-szor kivittem,de néha még mindig játszok vele
a vc val most játsz. az is elég jó próbáld ki ;)
a III nekem egyátalán nem tetszett
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 4 a best.Nekem egyértelmű,6odjára játszom ki és még mondig nem unom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!