Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Football manager-es játékban...

Football manager-es játékban melyik csapattal kezdjek újat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 14:40
 1/2 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mennyit jatszottal eddig. Ha teljesen uj vagy, akkor valami nagy csapattal (Real, Barca, MU, Pool, stb.), de ha mar eleg jol megy es akarsz egy kis kihivast, akkor pl Tottenham vagy Leeds United (sztem jo kis csapat) vagy a nemet masod osztalybol az Aufsburg.
2009. okt. 11. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát én újonc létemre az angol 7. osztályban kezdtem(tudom,hülye voltam:D).Felvittem őket a Liga1-be(4. osztály és nem volt áttigazolási keret(!)Aztán a Thurrocktól elmentem egy spanyol 3.osztályúhoz de nem jöttek be a számitásaim.Kezdem új játékot.Elmentem a Wolveshez de tett értem ajánlatot valami szlovák 2. osztályu klubb de a elutasítás helyett elfogadásra mentem.Ott elbasztam a 2. karrierem is megint kezdtem újat 2014be.Szezonközbe átvettem a West Bromot és 18. helyről 16. lettem az volt a cél ne essek ki.Most vannnak a felkészülési meccsek nemsokára kezdődik a szezon.Most a középmezőnybe kerülés a cél.Eladtam az egész keretem csak 3 játékost hagytam meg és vettem újjakat.Még tervbe vettem h elmegyek a Chelseahez meg még majd meglátom.Mindenesetre mikor kezded a játékot a korábbi pályafutásnál a legjobbra erigy mert ha netalán kirúgnának a klubbodból könnyen kaphatsz másik állást.Sok sikert:)
2011. jan. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!