Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kha'Zix vagy Rengar esetleg...

Kha'Zix vagy Rengar esetleg Diana?

Figyelt kérdés
egy jó jungler hőst szeretnék, kit ajánlotok, én hármukat néztem ki de nyitott vagyok más jungler hősre is, Kha'Zixnál és Diananánál a manafüggőség aggaszt kicsit, mert ha a kék buff kell midre akkor elvileg hamar kifogynak, Rengar mennyire tudja kihasználni a passzívját? ha nem figyel rá az ellenfél mennyire vannak bokorközelben?

2013. jún. 16. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Mind a 3 nagyon jó jungler, viszont kha-t kicsit nerfeltek az utóbbi időben. Rengarnak igaz, hogy nincs manája, de ha jól kiakarod használni, akkor időzítened kell a passzívját.

Sajnos én se tudok dönteni, de inkább diana és kha felé húzódok, mert tudsz velük solo topozni és middelni is.

2013. jún. 16. 18:43
 2/5 Nami the Tidecaller ***** válasza:

Ezek közül inkább Kha.

Amúgy Seju,Jarvan,Trundle.

Dianával sokkal jobb ha miden játszol mert több pénzt kapsz tárgyakra így jóval erősebb vagy.

2013. jún. 16. 21:03
 3/5 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Igazából ez Kha-ra is igaz,de Kha szerintem jobban tud gankelni lvl6 előtt mint Diana.
2013. jún. 16. 21:04
 4/5 Szűcs Norbert Ádám válasza:

szerintem Rengar-t vedd meg! Kha'Zix is jó, de Rengarnak valahogy nagobb a sebzése, és a védelme is! Kha'Zix meg amúgy is csak egy rengar copy (másolat)

Rengar lehet jungler, topos.

Diana is jó, de szerintem early game-ben (játk eleje) könnyű megölni.

2013. jún. 19. 21:11
 5/5 anonim válasza:

Diana a kozelebe sem er nekik, nekem mind3 megvan, en csak olyan chamekre veszek skint, amikkel imadokk jatszani, mert nagyon elvezetes, tehat 25 kill felett ez khazix, rengar, es jarvan.

AJanlom khat es rengart de dianat nem.

2013. jún. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!