Heroes 4 1. hadjárat nemtom hányadik rész. Sir Worton leleplezése Probléma lent valaki segítene?
Lysander és társai immáron kimentették Sir Worton apját Sir Kentaine-t egy vár börtönéböl. Az utécél Palaedra hogy Sir worton szüleivel bizonyíthassuk hogy Worton nem egy király sarja hanem egy pallóshordozó fia. Palaedrában Szépen lassacskán sikerült magunk mellé állítani néhány várost, a maradékot pedig felszabadítottuk Worton serege alol.
Ámde itt a gebasz. Amikor az utolsó várat el akartam foglalni 3Lovag távozott a várbol és mind ezidáig nem sikerült őket megtalálni. Van valakinek ötlete hogy merrre bulykálhatnak?:S
(Legutolsó kiírás hogy Lysander egyedül akarű Sir worton nyomába eredni)
Már a világtérképet is néztem hátha megtalálom a seregeket de csak a semleges és a saját seregeinket találtam meg. valaki segítsen pls
Egy Quest Gate-et kell keresned ezeken a koordinátákon: (69,134), ami délkelet.
A QG csak és kizárólag Lysandert fogja átengedni - se sereg, se semmi. Szóval pakold teli a fickót tárgyakkal. Bent lecsapod Wortont, és vége a hadjáratnak (ha ott vagy ahol gondolom).
Köszi a segítségeket:DD
Ritka mikor elakadok de ez egy olyan eset volt :S xd
Téll kösz mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!