Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha feltelepítettem egy játékot...

Ha feltelepítettem egy játékot, és letöltöttem hozzá magyarosítást, csak simán tegyem föl azt is, és a játék magyar lesz?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem így, akkor hogy kell megcsinálni?

Valamint az lenne még a kérdésem, hogy a játék ( Bulletstorm ) Games for Windows-os, és félek hogy eltűnnek majd a mentéseim, mert amikor leszedtem a Gears of War-t, az is GfW-os volt, és ott csomószor, csak úgy eltűntek.. Itt is meg van rá az esély..? :S Előre is köszönöm.

2013. jún. 16. 15:43
 1/1 Csori96 ***** válasza:

"Ha feltelepítettem egy játékot, és letöltöttem hozzá magyarosítást, csak simán tegyem föl azt is, és a játék magyar lesz?" - Ez magyarításonként változó, van amikor csak telepíteni kell, de van olyan is, hogy fájlokat kell másolgatni.

Ha nincs Games for Windows - LIVE profilod, akkor a játék nem fog menteni. Ezért azt tanácsolom, hogy hozz létre 'local' profilt! Ehhez itt találsz segítséget: http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0

Még annyit hozzátennék, hogy nem magyarosítás, hanem magyarítás. [link] - "Magyarosítás akkor lenne, ha megszórnánk piros paprikával, mellé fektetnénk egy szál gyulait, átkötnénk nemzeti színű szalaggal és mindeközben elfogyasztanánk egy pohár finom tokajit."

Illetve nem véletlenül Magyarítások Portál az oldal neve. - [link]

2013. jún. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!