Miért kerülök össze sokszor "erősebb" játékosokkal a Honfoglaló nevű kvízjátékban? Részletek alább.
Saját adataim:
5500 JEP
5800 VEP
5400 EJÁ
Sokszor kapok 6-7000 VEP-es ellenfeleket, akiknek a JEP-ük szintén magas hozzám képest. Mi lehet ennek az oka? A szerver csak azokat teszi egy szobába, akik pont egymás után nyomták meg a belépés gombot? Esetleg válogat a várakozó játékosok közül olyat, aki a leginkább megállja a helyét a 2 másik játékos mellett?
Elég furcsának tartom... 15 évesen azért nem hiszem, hogy akkora lenne a lexikális tudásom, mint azoknak, akik nálam erősebbek :) Bár, hogy őszinte legyek, (nem szeretnék dicsekedni) sokszor verem a "nagyobbakat" :D
Várom a válaszokat, köszi szépen :)
Kedves előttem levő!
Manapság ez megy, mindenki csaló meg renick aki tud valamit és beírja azt kerekre.
*Vala Ki*
Sziasztok!
Nem tudtam, mire írják néha, hogy renick, azt sem tudom, nekem szólt-e v. a másik játékosnak. Elolvastam a levelezéseteket, de én sem értem teljesen. Nekem 67 játékkal 6076 JEP-em, 5482 az EJÁ, 7105 a VEP és 5650 a JNY. Vettem tallért, szoktam használni segítségként. Ettől én a "nem kedveltek" kategóriájába tartozom? Ez a barátnőm nick-je, ezzel játszom pár napja inkább, mert az én nick-em a keresztnevem és a születési dátumom, ami utal arra,h lány vagyok és hogy mennyi idős. Emiatt, úgy érzem, sokkal többször támadnak azzal. Ez renick-nek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!