A God of War Ascension Collector Editiont-ben hogy aktiváljam az extrákat megnyitó kódokat?
Beszereztem az alábbi játék gyűjtői verzióját, ám sajnos az accontomal nem a megfelelő store-ra vagyok felcsatlakozva. Tehát hiába írom be az extrákat megnyitó kódokat, mégsem fogadja el. De ugyanakkor a PS3-amon létrehoztam egy másik accontot is amivel viszont már a megfelelő store-ra csatlakoztam fel. Ezzel már meg tudnám nyitni az extrákat, viszont attól félek hogy így az extrákat ez a mellékes accont fogja megkapni míg az igazi, fő accontom amiben aktívan játszok hoppon marad.
Tehát a lényeg, ha megnyitom az extrákat a mellékes accontomon akkor azok a gép össze accontjára fognak vonatkozni vagy csak az adott accontra amiben megnyitom őket?
Erre szerintem sajnos nincs egyértelmű válasz. Magam is PS3 tulajdonosként jártam úgy, hogy az extra megjelent a másik account-on is, de olyan eset is volt, amikor nem... :(
Megoldás: megfelelő régiójú játékot kell venni...
Esetedben azt tudod tenni, hogy nem használod fel a kódot, és akkor el tudod még adni a játékot jobb áron (pl. jatekaim.hu), utána pedig megvenni a megfelelőt...
Vagy felhasználod, és hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!