Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2 hibák. Teleport mappába...

JP012 kérdése:

Sims 2 hibák. Teleport mappába minek kellene lennie?

Figyelt kérdés
az a gondom van, hogy a telepített sims mappákban a teleport mappából hiábyzik minden, tehát semmi sincs benne. Lehet ez okozza a problémát, hogy nem indul el a játék. mi kell abba a mappába? vagyis minek kellene benne lennie?

2013. jún. 12. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapból szerintem semminek, nem valószínű, hogy ez a problémád. Eleve, ha a Dokumentumokban lévő Sims 2 mappába alig van valami, akkor is elindul.
2013. jún. 13. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:
elindul elsőnke, de másnap már semmit nem érzékel...nagyon sokszor újratelepítettem és fogalmam sincs, hogy mi baja lehet. minden mappám rendbe van és minden kiegészítőm eredeti, sok letöltés van rajta de már évek óta ennyi és soha nem volt baja.
2013. jún. 13. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is csinált ilyet egy időben. Esetleg próbáld meg ne az asztalon kitett parancsikonról indítani, hanem a Programfájlok/EA GAMES/Utolsó feltelepített nagy kieg.vagy Paloták és Parkok/ TSBin/Sims2EP(szám)

Ha innen elindul, akkor onnan hozz létre parancsikont.

Ha nem, akkor fogalmam sincs. Ebben az esetben érdemes a [link] oldalon segítséget kérned az interaktívban, esetleg fórumon, vagy írni nekik.

2013. jún. 14. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy még esetleg megpróbálhatsz leszedni hozzá egy No CD modot. Google beírod angolul az utolsó nagykieg. nevét, és utána, hogy No CD mod. Erre ki kell cserélni az előző hozzászólásban írt útvonalon lévő fájlokat. Érdemes azért az eredetit lementeni egy külön mappába.

És figyelj, hogy valami megbízható oldalról szedd le. Ha nem találsz, akkor nekem a Paloták és Parkokhoz van, írj privátban, és feltöltöm valahová.

2013. jún. 14. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ezek sokat segítenek majd, meg fogom őket próbálni de egyenlőre le töröltem mindent mert már kiakasztott...ha lesz erőm hozzá újra kínlódok vele :D
2013. jún. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!