Baj lehet ebböl? Aion Free To Play
Ha Aion Coint rendelek ès a Visa kàrtya nem az èn nevemen van az baj lehet?Vagy a PayPal nem az enyèm.
Szòval az Aion accountom az èn nevemen van meg az email cím is,de csak a felesègemnek van Credit Kàrtyàja ès PayPalja.
a bankkartya nem hiszem hogy gond lenne, pl en a GW2-ot haverom kartyajaval vettem, meg amugy is a feleseged-e, szoval ha baj lenne meg lehet oldani
az email meg a hotmailos kellene legyen ha kicserelted, en freemailt csereltem yahoora es most az utobbi a rendes
csak kivancsisagbol mit szeretnel vasarolni? mert a gp es reset scrollokon kivul nem nagyon van ertelmes cucc
Igen az lenne a normàlis....lencserèltem de a règin tudok velük komunikàlni....hogyan nèzem meg melyik emailom van regizve nekik??
Mountot szeretnèk.
ne pazarolj mountra penzt, jatekon belul szerezhetsz tobb felet is, drop vagy vasarolva kinahert, legio reward
vagy ha nagyon akarod azt a mountot akkor valaki meg tudja venni neked es elkuldi ajandekba te meg fizetsz neki kinahba, igy nem kockaztatsz semmit, persze ha van legalabb 150kk -d
esetleg loggolj be a weboldalon majd menj a forumra, ott meg tudod nezni az user account -> edit profile -ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!