A PS4 és az Xbox One dizájnja csak szerintem hasonlít?
ja, kár érte :/
bár remélem úgy lesz mint az Xbox Live-nál, hogy lesz havi és évi, mert az évi jobban megéri
"xboxok mindig lekörözték a pseket" XDDDDDDD
De jót röhögtem így estére :D
ezen én is. Playstation. Az Sony.. Nézd meg hogy a Sony miket csinál, telefonok, tvk még mikro hűtő is van.. Nézd a MS-t.. Windows, xbox ennyi. Már mióta törődnek csak az XBOX van és ezt hozzák ki. Le a kalappal a SONY előtt hogy még GDDR5öt és még miket tud produkálni.. PS VITA... hol van XBOX portable? van egy XBOX Game, 360 és most egy ONE.. kicsit utána néztem
XBOX:Eladott: Több, mint 24 millió darab
PS:Eladott: 102 millió darab
18 Kicsit utánna néztél? Hát ez az utánna nézés nekem kissé pontatlan.
Globális eladások:
Xbox 360: 68,1 millió darab
Ps 3 : 50 millió darab
Jó lehetséges, hogy a ps2 nem körözte le az Xboxot(mégis csak a microsoft első konzolja) de a Xbox 360 simán ott hagyta Ps3at:)
[link] [ugyan az csak hogy nem csak azon az oldalon van a hír]
-_- Google google google!
Másrészt xbox 360 nem jobb ps3nál... akkor volt "jobb" amikor a multiplatformos játékokat nem tudták jól át vinni ps3 ra mert szar boxra [gyengébb rendszer]-re csinálták meg először + szarul portoltak...rengetek játék volt szebb boxon [nekem pl bayonetta játszhatatlan volt ps3on... szabályosan azt se tudtam mit csinálok éppen] boxon megnéztem a játékot és sokkal szebb/tisztább...
De ez csak a 2012.jan-feb -ig megjelent játékokra érvényes... Mostanában egyformák [sok marha ezt még mindig nem fogadja el..]
Ps3 exkluzívok 1000x jobbak/szebbek és sokkal több az exkluzív mint xboxon
Illetve ps2 egyből jobb volt a boxnál tehát ez felejtős hogy mindig jobb volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!