Sims 3-ban hol a tudományos labor?
Figyelt kérdés
Nekem csak kutató intézetem van.. 2 kieg van meg, a természetfeletti erők és az évszakok. A házak között sincs ez az épület:s2013. jún. 10. 19:51
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, hogy az a tudományos labor xD-facepalm- Na mindegy... hogy tudok akkor itt venni antik vámpír szert? Mert nem ír semmi ilyen opciót, hogy vásároljon itt a simem vagy valami..:)
2013. jún. 10. 20:11
2/3 Noraho válasza:
Ha vámpír szert akarsz akkor rossz helyen kutakodsz. Természetfölöttivel jött egy olyan üzlet hogy Arisztid alkímia árudája ott tudsz szereket szerezni de ez moonlight fallsban van so lehet hogy ha nem ott játszol akkor városszerkesztőben le kéne raknod.
3/3 A kérdező kommentje:
Ott is nézegettem, 3 elixírt tudok venni nála + alapanyagokat. Semmi mást:(
2013. jún. 11. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!