Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom hogy melyik e-mail...

Nem tudom hogy melyik e-mail címemre regisztráltam a karit metin 2 -be (lent)?

Figyelt kérdés

letiltották a számlámat és írtam egy panaszlevelet csak az a probléma hogy azzal az email címmel kéne elküldeni a panaszlevelet amelyikkel regiztem a játékba.

ezt nem lehet valahogy megnézni?

a freemailomba már próbáltam keresni de az a baj hogy már több éve regiztem és törlődött :S

2013. jún. 10. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

most az accountodat tiltották le vagy a bankszámládat? azért ez nem mindegy.

Meg az sem mindegy, hogy melyik metin2 szerveren játszottál, mert ez szerverenként változik. Javaslom menj fel az adott metin2 weblapjára és weblapon jelentkezz be, beállításoknál (ha van annál olyan) elvileg fel van tüntetve, hogy milyen e-mail címre küldik a leveleket, illetve hogy bannolva vagy e vagy sem.

2013. jún. 10. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:

1#: Az account azt jelenti, hogy számla, csak az egyik angolul, a másik pedig magyar nyelven.

Nem fogod megtudni, és hiába írsz panaszlevelet, az nem fog változtatni semmin, mert ez egy ingyenes játék, és semmi pénzt nem áldoztál rá (prémium nem számít), így nem fognak veled törődni.

2013. jún. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!