Vissza lehet hozni a régi karaktert a Borderlands 2-ben?
a fomenuben van olyan opcio ahol kivalaszthatod hogy melyik meglevo karival jatsz, mar nem tudom kivulrol hogy melyik az
mar 20-as szint??? ez nem jelent semmit, a Borderlands egy olyan game amit erdemes tobbszor kitolni, es kimaxolni az osszes karit
Nem tudom min tolod de xbox360-on elindítom a játékot,és mikor beadja a játék menüt,akkor az "Y"Select Characther,és ott a már meglévők közül kiválasztod amelyiket szeretnéd.
Axton nagyon ott van,nekem ő a kedvencem.
Az előző válaszolónak abban igaza van,hogy többször kipörgethető,mert minden karakter más tulajdonságokkal rendelkezik.
A co-op része pedig hatalmas élmény,(volt hogy 10-15 órát is toltuk egyhuzamban)és egyszerűbb a karakterek felhúzása.
a 4# valasznak nem sok koze a kerdeshez...
ahogy a 3# is irja, a menuben a Select Character opcio
nekem meg Gaige a kedvenc, nagyon op tud lenni a robotja
Miért nincs hozzá közöm hülyegyerek??!! Nekem is megvan a játék a kiadás napjától.
a kérdező csak annyit írt hogy létre hozott egy új karaktert,én is hoztam létre párat,de attól a régebbiek nem tűntek el.
Előtte már leírtam ha Xbox360-on játssza akkor hogyan,arról egy szót sem írt a kérdező,hogy felül írta volna a már meglévő karaktert,csak annyit,hogy létre hozott egy újat.
Mondhatom igazi gyökér,vagy 0-a szöveg értéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!