PS4 vagy XBOX ONE?
Te melyiket vennéd?
Én személyszerint nagyot csalódtam az xboxban.Nem tudom hogy akarják elérni így 100 000 000 eladott példányszámot amikor Európában nagyon kevesen fognak beruházni rá,köszönhetöen az állandó internetkapcsolatnak, és személyszerint a kinectet is fölöslegesnek tartom.Véleményem szerint a Microsoft öngyilkosságot követ el maga ellen,és ez hogy nem tunik fel nekik?
#.20. Maradj nyugodtan a WII-U-nál,de akkor nem kéne fényezni olyan konzolokat,ami neked nem is, volt (PS3) valamint védeni olyanokat,amire pénzed sem lesz(PS4) szidni olyanokat,amit csak képeken láttál (Xbox360, Xbox One).
Most már nyugodtan eltakarodhatsz a WII-U szekcióba.
Itt megnézheted mennyi játék jön fosi WII-U-ra.
Komolyan itt milyen emberek vannak,az eszem megáll WII-U gépük van,és okoskodnak a PS3-as,és az Xbox360-as híreknél, a többi platformot,képeken látták,és talán olvastak róluk szerintük ez bőven elég,hogy állást foglaljanak egy olyan konzol mellett amivel nem rendelkeznek,és becsmérelnek olyan platformot ami nekik nincs is.Na ehhez pofa kell.
#.20-as versenyzőnek van is.Jó hogy nem a vezetésről oktatsz ki egy F1 vagy Rally versenyzőt.
Nevetséges vagy ezek után,főleg,hogy bejelented a WII-U konzolodat,majd ne felejtsd el megemlíteni mikor kommentelsz,mert én nem fogom arra mérget vehetsz.
Hogy őszinte legyek nekem úgy tűnik egyelőre, hogy az Európai igényeket leginkább a PS 4 elégítené ki, az XBOX One-al szemben, ami legfőképpen az atlanti erőtér igényeit próbálja előtérbe helyezni.
Nem overall kell nézni mit tud mit nem, hanem a legfőbb személyenként változó szempontodat majd mennyire fogja kielégíteni.
Nekem leginkább gamelésre kell, azon belül a multiplayer. Amelyik nagyobb mértékben fogja támogatni ezt, azt fogom választani, a többire nagy ívben szarok.
Anno a PS3 ért csak azért fizettek 20ropival többet mert jaj az exclusive játékok,akkor szerintem az Xbox One bőven megéri mert többet fog tudni a PS4-nél.
De természetesen mindenki azt veszi,ami neki jobb.
"Anno a PS3 exkluzív játékai"...
Itt senki sem emlékszik, hogy a PS3 az első évében mekkora bukásnak indult, és kb. semmi nem volt rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!