GTA San Andreas -ban Miért nem működik Hydra nevezetű vadászgépen a "JET Mode"?
Sziasztok! Nemrég kezdtem el gépen játszani a GTA San Andreas-sal és ugye van a Hydra nevezetű Sugárhajtású vadászgép! És tudom is az irányításokat..És ugye a felszállunk akkor vagyunk egy ilyen lebegő üzemmód féleségben és amikor megnyomjuk a számpadon a 8-as gombot akkor vált JET (repülő) üzemmódba a gép.. De mivel (igaz nem említettem) de LAPTOPOM van és viszonylag kicsi amin
nincs Számpad csak felül az a "számsor" és ott hiába nyomkodom a 8-ast nem vált át (tudom milyen ha átvált és az én esetembe nem vált át) esetleg valahogy átlehet azt állítani a JET üzemmód más gombra legyen.. Magyarosítva van a játékom de az irányításoknál néztem és nincs ott semmi olyan hogy 8-as gombra csinálnia kéne valamit, és se olyan hogy JET vagy Sugárhajtás vagy Üzemmód vagy ilyesmi váltás? Aki tudja orvosolni ezt a dolgot kérem SEGÍTSEN!! KÖSZÖNÖM!! :)
ha a hülyeség fájna... ezt a válaszolóknak is mondom!
egyébként, beállításokban át kell állítani valamit. Nem tudom pontosan mit, de a járműveknél van Num 8 meg Num 2 meg ezek. ezeket a számokat át írod sima számokra (nem NUM)és jó lesz. nekem is laptopom van, ezért tudom.
Anyád a hülye aki a világra szart te szerencsétlen foshalmaz
Nem véletlenül kérdeztem meg hogy tudja e forgatni a kamera nézetet ugyanis ha tudja akkor azt a gombot kell megnyomnia amelyik felfele viszi a kamera nézetet,úgyhogy a pofád befoghatod okostóni,szerintem jobban értek a témához mint te gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!