Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PSP 1003 HELP! (? )

Imikiraly1 kérdése:

PSP 1003 HELP! (? )

Figyelt kérdés
Noss, volna egy PSP 1003-as gépem, a baj az hogy próbáltam már rárakni memória kártyára játékot..De tudtam hogy ez nem csak úgy van hogy rárakom és kész.Kipróbáltam ezt a "Fast Recovery" alkalmazást ami kikapcsolja a PSP-t. Aztán ráraktam a LameCraft játékot. Fel is örültem amikor elindult, de amikor már majdnem már betöltött a játék akkot kikapcsolt. Aztán újra indítottam de akkor már nem indította el.. Nem tudom miért. Gondoltam elsőnek a "Fast Recovery-t" kell benyomni de hát egyszerre 2 EBOOT.PBP fájl-t nem enged rárakni. Ha meg ISO játékot teszek rá ki sem jelzi. Pedig megcsináltam rendesen a mappát ahogy kell PSP>GAME>ISO de nem adta ki. Hát aki most nagy "szakértő" ezeken a tereken azoknak megköszönném ha segítenének ezen! :)

2013. jún. 6. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

váááárj....

Most te iso gamet PSP>GAME>ISO ide tetted?

Iso game az csak lazán x/isoba kell

x/psp/game ide jönnek az ebootok meg társai

By the way...

6.60 as cfw van rajta ugye? (tehát feltetted és nem mondjuk 5.50 os cfw van és csak a fast recoveryt szedted le?)

Mert akkor ugyvan hogy ha 6.60 van rajta akkor

Fast recovery azért kell hogy lásd az iso kat

x/psp/game mappába lévő dolgokat amúgy is látod

2013. jún. 6. 20:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Jólvan. Akkor csak simán a ISO-ba. Éééertem nagyjából. Tehát így kell?

1. Fast Recovery elíndítása

2. Látni fogom az ISO játékokat..(biztos a memókártyán jelzi, nem? :D)

3. Rámegyek a játékra és mehet a játék?!

Hülyeséget Mondtam?

2013. jún. 6. 20:54
 3/13 A kérdező kommentje:
és igen 6.60-as van rajta
2013. jún. 6. 20:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Kööööösziiiiiiii Sikerült *.* Megoldottad a problémámat most ha közel laknál hozzám vinnék neked csokit :D de akkor is megy a zöld kéz!! :DD
2013. jún. 6. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
np :D
2013. jún. 6. 22:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Na mostmár csak annyi bajom van hogy a minecraft is eboot.PBP-s meg a fast recovery is. És akkor azt egy helyre nem lehet tenni...ezt hogy lehet megoldani?
2013. jún. 7. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? [nekem is van több cucc a game mappába]

x/psp/game/minecraft

és

x/psp/game/fastreboot

2013. jún. 7. 19:27
 8/13 A kérdező kommentje:
de ha én mappába rakom a mionecraftot nem jelzi ki
2013. jún. 8. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
és ha csak a fastbootot rakod mappába ?
2013. jún. 8. 13:34
 10/13 A kérdező kommentje:
most már kijezi meg minden csak amikor elíndítom elsőnek jó lenne de aztán kiírja hogy corrupted data..
2013. jún. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!