Minecraft-ban miért nem tudok modolni? (több a leírásban)
Figyelt kérdés
na tehát mindent megfelelően csinálok a modolást illetően ami érdekes hogy a nagy részt kliensek amikkel játszok alapból nincs metainfszóval nincs mit kitörölni. Oké a mód berakva most pl egy modloder-t nem igénylő mod pl minimap. Bemegyek a minecraft-ba betölt úgy 98%-ig asztán bejön egy nagy fekete semmi és után amikor újra megnyitom a minecraft-ot akkor ugyanez történik egészen addig amíg újra nem telepítem a minecraft-ot. na ez miért vam? ár nekem volt egy ötletem az pedig az volt hogy az exe-ben lévő metainf-et kellene kitörölni de amikor eszt megtettem volna akkor eszt írja ki az archívum sérült. Légyszi adjatok választ mert nem tudok rájönni#Minecraft #modolási problémák
2013. jún. 6. 19:27
1/2 anonim válasza:
a tört és egyedi kliensen már modokat tartalmaznak, ha ebbe további modokat raksz bele, akkor azok jó eséllyel borítják az egészet. nálad is ez van.
keress egy olyan verziót, amibe már benne van a mod, amit használni akarsz, vagy vedd meg az eredetit. kb. 7000 pénz, nem egy ökör ára.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2013. jún. 16. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!