Mi lehet a gond a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-al?
Értem.A router az nagyon fontos mert azt is be kell állítani,de talán így hogy te nem használsz routert így ezzel nem kell foglalkozni,legalábbis remélem
Na akkor kezdjük
Megnyitod az emulátort.Fájl > ISO fájlok tallózása
Megkeresed azt a mappát amiben a DB játék van és kijelölöd a mappát (Fontos hogy a mappát jelöld ki,ne a játékot,bár lehet ott nem fogja mutatni a játékot,nekem legalábbis nem mutatta)
Ezután Eszközök > Netplay indítása
Elolvasod a szöveget végig és követed az utasításokat.Ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor szólj
Ha megcsináltatok mindent a haveroddal (mert ezeket az ő emulátorán is meg kell csinálni) akkor TE rákattintasz a Host fülre (Muszáj neked Hostolni mert nálad nincs router) Ezután kiválasztasz egy portszámot (Ami alapértelmezetnek meg van adva az jó lesz de ha mást akarsz megadni akkor érdemes 1000 fölötti számot megadni,egyébként kb 65.000-ig bármilyen számot megadhatsz) Tehát hagyod a portszámot vagy megadsz egy másikat.Jobb felső sarokban beírsz egy nevet magadnak.Végül kiválasztod a játékot a listában és megnyomod a Host gombot.Megjelenik egy ablak de erről majd később
Na most jön a haverodnak a feladata.Ő neki a Csatlakozás fülön kell tevékenykednie.A Címnél a te IP címedet kell hogy beírja.A Porthoz ugyanazt a számot kell beírnia mint amit te beírtál.Ő is adjon meg egy nevet magának utána kattintson a csatlakozásra
Most kb ennyi,próbáljátok meg és írd le hogy mi történt
Elfelejtettem írni hogy valószínűleg a vírusírtódat és a tűzfaladat ki kell kapcsolni vagy engedélyezni kell rajtuk a Dolphin emulátort az adott portszámon amit megadtatok.A haverodnak szintén meg kell ezeket csinálni ha jól tudom
Egyszerűbb ha szimplán kikapcsoljátok a tűzfalat és a vírusírtót.Remélem hogy a haverod routerében nem kell kikapcsolni a tűzfalat
Én vagyok a 45%-os csak letiltottak a csírák :D
Nekem se ISO van mégis működött (Nekem WinRar formátumban van meg)
Akkor jelöld ki azt a könyvtárat ahová feltelepítetted a játékot,vagy az asztalt,próbálgasd
Ha így nem jó akkor PowerISO-val vagy más programmal alakítsd át valahogy ISO formátummá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!